EGMOND-BINNEN – “Wees van harte welkom om er samen met ons een mooie avond van te maken op zaterdag 17 december”, luidt de uitnodiging van het kerstcomité Egmond-Binnen.

Fakkel- en lichtjestocht met muziek

De avond met de naam ‘komt allen tezamen’ begint om 17.30 uur. Dan start een fakkel- en lichtjestocht bij dorpshuis de Schulp. Deelnemers aan de wandeling komen omstreeks 18.00 uur aan op De Brink, hier krijgen ze een muzikaal onthaal. De Abt van de Abdij van Egmond houdt een kort welkomstwoord. Daarna is het tijd voor muziek van koor New Voice en fanfareorkest Eensgezindheid.

Met de kerstman op de foto

Tijdens het muziek luisteren en meezingen kunnen de aanwezigen voor een klein bedrag een glaasje chocomelk en glühwein, een broodje worst én een kopje erwten- of champignonsoep kopen bij één van de kramen. Ook gaat de kerstman graag met iedereen op de foto.

Versierde boom met hangers

De inwoners van Egmond-Binnen krijgen in de week van 12 december een houten kersthanger in de brievenbus. Het is de bedoeling dat deze in een versierde boom komen te hangen. Het kerstcomité hoopt dat het – net als vorig jaar – een prachtige boom gaat worden, vol mooie hangers en wensen voor 2023.