BERGEN NH/ EGMOND AAN ZEE – Rotaryclub Bergen is vastbesloten en zeer enthousiast om haringen uit te delen aan inwoners en medewerkers van de Prins Hendrik Stichting in Egmond aan Zee, voorheen bekend als tehuis voor oud-zeelieden. Dit gebeurt dinsdag 18 juli, laat de rotaryclub op Facebook weten.

Tom Heusy van Visspecialist Heusy (Foto: RTV80).

Rotaryclub Bergen reageerde positief op een wens van Angelique Blok die als begeleidster in de Prins Hendrik Stichting werkt. Zij hing haar idee in een kerstwensboom die de Bergense rotaryclub in december had neergezet op de kerstmarkt rondom de ruïnekerk in hartje Bergen.

‘Wij vonden dit zo’n leuke wens dat we besloten om gezamenlijk met een aantal medewerkers de haringparty te organiseren. Geen veiling van het eerste vaatje haring, geen fundraising. Nee, gewoon een gezellige middag met en vóór de 145 bewoners en veertig medewerkers van de Prins Hendrik Stichting’, laat de Rotaryclub weten.

Visspecialist Heusy

Visspecialist Heusy uit Bergen biedt de haringen aan vanuit een haringkar. Naast de haring en andere hapjes en drankjes, is muziek te horen van het Egmondse accordeonduo Gerrit Gravenmaker en William Wijker.

‘Wij zijn als Rotary Bergen trots dat wij de bewoners en de medewerkers van de Prins Hendrik Stichting een mooie en welverdiende middag mogen bezorgen’, aldus Rotaryclub Bergen.

Michel Heusy (Foto: RTV80).