BERGEN – Oprichter Willem-Teun Groen van het Woodlands Festival in Bergen geeft het stokje over aan Yuhwi Hoebe en Zomaar Events. 

Aan Flessenpost uit Bergen geeft Willem Teun tekst en uitleg. “We hebben met Stichting Woodlands twee keer een festival voorbereidt zonder uitvoering. Ikzelf en de meeste mede-organisatoren zijn ondertussen een nieuwe uitdaging aangegaan waar veel van onze aandacht naar toe gaat. We besloten dat we Woodlands beter kunnen overdragen aan een partner die de tijd heeft om dit prachtige festival te laten bloeien.”

‘In goede handen’

Volgens Willem-Teun vergt het Woodlands Festival een lange voorbereiding en door corona kon de organisatie pas heel laat beslissen om er weer voor te gaan dit jaar. “Yuhwi melde zich eigenlijk precies op het juiste moment. Het festival overdragen aan geboren Bergenaren, waarmee ik sinds mijn jeugd een vriendschappelijke band heb, geeft mij het gevoel dat het festival in goede handen is”. 

Eerstvolgende festival op 28 mei

Het eerstvolgende Woodlands Festival vindt plaats op 28 mei op het terrein van de Berger IJssport Vereniging aan de Oudtburghweg in Bergen. Willem-Teun: “Het Woodlands Festival staat voor beleving in zien, horen en proeven met respect voor de omgeving en natuur. Het festival is een bron voor creatief talent uit de regio van Bergen.” 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.woodlandsfestival.nl.

Willem-Teun Groen (l) en Yuhwi Hoebe (Bron foto: Flessenpost Bergen)