EGMOND AAN DEN HOEF – Rockoustic speelt zondag 5 juni in Museumhoeve Overslot in Egmond aan den Hoef unplugged, rockcovers. Dit is een driemansformatie bestaande uit een zangers en twee gitaristen.

Rockoustic speelt onder andere nummers van Soundgarden, Chris Cornell, Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Pearl Jam en Radiohead tot Kate Bush, Tori Amos en Fleetwood Mac.

‘Wonderbaarlijke akoestiek met bier of wijn’

Museumhoeve Overslot is een oeroude hoeve met een volgens de organisatie “wonderbaarlijke akoestiek, waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van bijzondere concerten onder het genot van een lekker biologisch wijntje of een hartverwarmende Belgisch biertje.”

Andere activiteiten…

-Zaterdag 11 juni: Hoeverdorpsfeest met van 13.00 tot 17.00 uur kunstmarkt.
-Zondag 12 juni: Wies en de Liefde poëtische Nederlandstalige popmuziek).
-Zondag 19 juni: The Blouzz (Blues).
-Zondag 26 juni: Peter’s Experience (Jazz).

Voor alle optredens geldt

De deur van Hoeve Overslot is open vanaf 15.00 uur. Kom op tijd want vol is vol, benadrukt de organisatie. De voorstelling duurt van 16.00 tot 18.00 uur en heeft een pauze. De toegang is gratis (vrijwillige bijdrage) en pinnen is in Overslot niet mogelijk. Den zitplaats reserveren kan voor 10 euro (ter plaatse te voldoen). Reserveer via museumhoeveoverslot@gmail.com o.v.v. naam en email adres.

(Aangeleverde foto)