BERGEN – Dansen op de muziek van dj’s Gerard Kok en Michael Admiraal kan vrijdag 14 april in Café Taverne in Bergen. Twee dagen later, op zondag 16 april, gaan de heren van Mount Turmoil hier optreden.

‘Freaky Friday’

Tijdens ‘Freaky Friday’ kunnen de bezoekers van Taverne danksen op old school funk, disco op 12″ vinyl, early nineties house en hedendaagse hits. De dj’s Gerard Kok en Michael Admiraal zijn bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin in Bergen. Nu zijn ze actief tijdens clubavonden in onder andere Victorie in Alkmaar. Freaky Friday vindt plaatst ussen 22.00 en 03.00 uur en is bedoeld voor twintig plussers. De entree is gratis.

Live: Mount Turmoil

Mount Turmoil speelt zondag volgens Taverne ‘dikke vette rock die ook gewoon catchy kan zijn’. Zanger Arjan Koekoek zingt lekkere liedjes, melodieën recht uit het hart. Dit onder begeleiding van gitaar, bas en drums. Ook geven deze Amsterdammers een intense live show. Dikke 90’s-rock met een flinke dot jaren 70. Taverne is te vinden aan Karel de Grotelaan 1 in het centrum van Bergen.