EGMOND AAN DEN HOEF – Taarten, uitnodigingen voor leuke activiteiten, cadeaubonnen, een Acer chromebook, kaartjes voor theatervoorstellingen uit Egmond en ook de bekende wijn- beauty- en levensmiddelenpakketten. Het zjin zomaar voorbeelden van te veilen kavels tijdens de zogenoemde Hoeverveiling op zaterdag 5 november in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

De Hoeverveiling vindt sinds jaar en dag plaats in Egmond met als doel de kerk en verenigingen te steunen. De veilingmeester starten om 20.00 uur.

“Ook dit jaar zijn er weer mooie schenkingen gedaan door de bewoners van Egmond aan den Hoef en diverse bedrijven in de omgeving. Hierdoor hebben we leuke kavels kunnen samenstellen”, laat het organisatiecomit√© van de¬†Hoeverveiling weten.

“Zo zijn er verrassend veel etentjes bij de mensen thuis, waaronder een diner op de braaimaster. En wat te denken van drie kavels voor een keezavond, drie keer wine & dine, een dag zeilen en een dagje geheel verzorgd de stad in.”

Welkomstprijs

De kavels staan klaar om te bekijken op de avond zelf tussen 19.30 uur en 20.00 uurDe toegang is gratis en bezoekers zijn tot niets verplicht. Gasten van de veiling die om 20.00 uur aanwezig zijn, maken kans op een welkomstprijs. Naast de veiling verkoopt de organisatie lootjes voor het rad van avontuur. Hier zijn leuke prijzen te winnen.

Opbrengst voor kerk en verenigingen

De opbrengst van deze veiling gaat voor 50 procent naar RK Kerk H.MM. Alacoque in Egmond aan den Hoef.

De overige 50 procent wordt verdeeld tussen de koren Hoeverture en Soli Deo Gloria en de jeugdafdeling van de volgende sport verenigingen: Gymvereniging Spirit, Lamoraal van Egmont, V.V.
Zeevogels, Sportcentrum Wimmenum, Slotkapel en naar musicaltheater Hanswijkers.

“De organisatie heeft er in zin en hoopt u op 5 november te mogen begroeten in Dorpshuis Hanswijk.” Voor meer informatie, zie de website van de Hoeverveiling.