EGMOND AAN DEN HOEF – De 50+ studiekring – die twee keer per maand bij elkaar komt in Huys Egmont in Egmond aan den Hoef – ontmoet graag nieuwe leden. In de studiekring ontmoeten tien tot vijftien mensen met allerlei achtergronden elkaar.

Erny Groen van de studiekring vertelt dat de leden twee dinsdagen per maand bij elkaar komen in Huys Egmont van 13.30 uur tot 15.30 uur. De dag of tijdstip staat hierbij niet vast, dat kan opnieuw worden besproken. Erny: “Wij delen onze nieuwsgierigheid. Een deel van de tijd wordt besteed aan het uitwisselen van ervaringen van de afgelopen weken, zoals iets uit het nieuws, een persoonlijke of bijzondere ervaring of een mooi gedicht. Daarna presenteert een van de deelnemers een onderwerp dat door hem of haar is voorbereid. Het is leuk om mensen te ontmoeten uit de eigen omgeving. Leerzaam om met elkaar van gedachten te wisselen en nieuwe kennis op te doen over onderwerpen waarmee je vaak niet automatisch in aanraking komt.”

Kennismaken?

Mensen die nieuwsgierig zijn naar de 50+ studiekring kunnen nog voor de zomer een of twee keer kennismaken op dinsdag 24 mei en 14 juni of vanaf september aansluiten. Voor informatie of aanmelden: Nico de Both, tel.: 072-5072441, e-mail: deboth@xs4all.nl. of benader Erny Groet, tel.: 06-33661212, e-mail: e.groet@quicknet.nl

Huys Egmond, Egmond aan den Hoef