EGMOND-BINNEN – Het Eva Cassidy Tribute Trio speelt zondag 5 mei in muziekcafé Soigné in Egmond-Binnen. Deze muzikanten zijn te zien en te horen van 16.00 tot 18.00 uur.

Deze drie gepassioneerde muzikanten zijn Madeleine Den Nijs (zang), Martin van Zijl (akoestisch gitaar) en Robin de Lang (fretloze basgitaar). Zij spelen op eigen wijze en met veel bezieling de muziek die vertolkt werd door Eva Cassidy. Daarbij zorgt het trio voor een magische mix van mooie melodieuze klanken.

Jazz, blues, folk, gospel en pop

Eva Marie Cassidy was een Amerikaanse zangeres die een aantal bekende nummers in eigen stijl coverde. Tijdens haar leven werd ze niet bekend, maar nadat ze was overleden aan de gevolgen van kanker kwam het verlate muzikale succes.

Cassidy wordt beschreven als niet bepaald elegant in haar kledingstijl. Haar belangrijkste muzikale invloeden kwamen uit de genres jazz, blues, folk, gospel en pop.

Reserveren

Liefhebbers van mooie akoestisch begeleide liedjes komen op 21 april van 16.00 tot 18.00 uur aan hun trekken in muziekcafé Soigné aan de Adelbertusweg 31 in Egmond-Binnen. De entree is gratis. In de pauze gaat de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren is vanwege het beperkt aantal zitplaatsen noodzakelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar hafre@planet.nl. (Foto: aangeleverd).