EGMONDEN – Aan tafel met… is een kleinschalige activiteit van de bibliotheek en geeft mensen in de drie dorpskernen de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafels in De Schulp in Egmond-Binnen, PostaanZee in Egmond aan Zee en Huys Egmont in Egmond aan den Hoef bieden zo een podium voor verrassende presentaties en boeiende verhalen.


Modeltreinen
Twee dorpsgenoten met een passie voor modeltreinen zitten aan tafel op 4 november in Dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Zij weten alles over de modellen en laten die ook zien. Verder vertellen zij hoe zij daar destijds mee zijn begonnen. Voor treinfanaten een must.


Aan tafel met… vind plaats in Dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen op de eerste donderdag van de maand van 9.30 tot 11.00 uur. In PostaanZee in Egmond aan Zee op de tweede donderdag van de maand van 13.30 tot 15.00 uur. In Huys Egmont op de derde en vierde donderdag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur.