EGMOND AAN DEN HOEF – Mede dankzij de tomeloze inzet van de vrijwilligers van Bergen Breedband is er een percentage aan deelname van bijna 35 procent bereikt.

Jurgen Agne: “Dit is voornamelijk gelukt dankzij het enthousiasme van de Egmondse vrijwilligers, die veel abonnees thuis hebben bezocht. En natuurlijk ook dankzij al diegenen die zich als abonnee hebben aangemeld en hebben geholpen ook anderen te enthousiasmeren voor glasvezel.”

Door het succes is in overleg met de providers besloten de aanmeldingstermijn te verlengen.

Vijfenveertig procent moet haalbaar zijn want veel belangstellenden hebben hun abonnement nog niet afgesloten.

Jurgen Agne: “Bij de door ons bezochte adressen doet 46 procent mee. Dat tekent wel hoeveel behoefte er is aan een toekomstvaste telecomnet.
Ook de vele enthousiaste reacties van abonnees die wij hebben ontvangen toen we bij Albert Heijn stonden, sterken ons in het idee dat we het karwij af moeten maken.

Daarnaast heeft onze collega-coöperatie Breedband Beemster de deelname na verlengen van 35 naar 48 procent weten te verhogen

Doe mee aan het succes en schrijf in. Nog geen abonnement afgesloten? Doe dat dan nu en draag actief een steentje bij door actief buren, vrienden en familieleden tot abonnee te maken.

Bergen Breedband roept alle inwoners van de andere kernen van de gemeente Bergen op ook een abonnement af te sluiten.

Want het doel is uiteindelijk glasvezel in de hele gemeente Bergen!

Voor het afsluiten van een abonnement kijk op www.bergenbreedband.nl. Voor meer informatie kan men bellen naar 0616433531.

Iedere dinsdagavond vanaf 19:00 uur zijn geïnteresseerden welkom bij het kantoor op de Mosselaan 53 in Egmond aan den Hoef.

Geef een reactie