EGMOND-BINNEN – Supportersvereniging Rood Zwart van Sint Adelbert houdt op zaterdag vanaf 20.00 uur weer de traditionele Adelbertveiling bij CafĂ© Claus Tervoort in de Abdijlaan te Egmond-Birmen.

Op deze avond kunt u bieden op vele mooie kavels belangloos beschikbaar gesteld door de bewoners van Egmond-Binnen en de vele sponsors die Voetbalvereniging Sint Adelbert een warm hart toedragen.

Rood Zwart willen alle inwoner van Egmond en omstreken uitnodigen om deze avond mee te maken. Gewoon voor de gezelligheid, om een mooi bod te doen of om uw geluk in de loterij te beproeven .

Wat is er dit jaar? Nou heel veel moois!. Schilder- en timmerwerk, drankpakketten, boodschappenpakketten, avondjes Risk en, prachtige AZ items, verzorging- en kappersbonnen, kaarten Ajax, en nog heel, heel veel meer wat u ook in de veilinggids.

In navolging van vorig jaar zijn er weer enkele topkavels te weten:
De Adelbert Open. Een golfwedstrijd OP de Kwekerij voor iedereen die de golf sport beoefend of een tas kan lenen, Egmond-Binder, Adelbertlid of gewoon liefhebber iedereen kan meedoen.

Men loopt die dag 2x 5 holes en spelen een finale om de titel beste speler van Adelbert 2012.

Daarna lekker nazitten en eten in de kantine en opscheppen en excuses verzinnen waarom het net niet ging met putten, kortom een top dag!

Geef een reactie