EGMOND AAN DEN HOEF – Een langgekoesterde wens komt in vervulling als Arthur Ebeling op zondag 29 april in museumhoeve Overslot komt optreden! Begonnen in bands als Sail, O.P.M.C., Group 1850, Rosa King, Capsones, Big Shot en De Dijk. Startte hij in 1984 zijn eigen band Jump! Dickie Jump! waarmee hij 2 albums maakte: Jump! in 1985 en Goin’ Out in 1987.

Sinds 1990 is treedt hij solo op met tournees in the USA, UK, Rusland, Brazilië, Spanje en andere “weird places”.

Arthur Ebeling heeft inmiddels alweer vijf soloalbums uitgebracht: Simple Man, Piggy Dog, Rainy Night in Paris, Dreams en You Handsome Devil!

Hij speelt alleen op mooie Gretsch guitars, Bassman amps en soms ook nog piano. Zijn songs gaan over gebroken harten en andere rampen.

Museumhoeve Overslot, gelegen aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is een unieke culturele ontmoetingsplaats waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van bijzondere concerten, een schelpenmuseum, antiquiteiten, hedendaagse kunst en stokoude bodemvondsten.

Een pareltje in het historische hart van Egmond. Ieder weekend open vanaf 14.00 uur, op zondag begint de muziek om 16.00 uur, toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Maar kom wel op tijd: vol=vol!