EGMOND-BINNEN – Zaterdag 26 november belooft jongerenorganisatie Egmond-BINNEN (JOEB) een gezellig avondje punk. De bands Rebel Radio, Counter-Sound en Waardeloos zorgen voor drums en ruige gitaargeluiden.

Rebel Radio

Gooi een plaat van Motörhead en een plaat van een melodieuze punkrockband in de blender en je krijgt Rebel Radio, laat een medewerker van JOEB weten. “Ze zijn fucking luid en smerig. Het is een trio serieuze muzikanten die sinds 2016 al kilometers snelweg en alle kroegen, zalen en hooischuren hebben gezien.

“Zanger en gitarist Sytse laat zich soms erg meeslepen in de muziek en slaat zonder blikken of blozen zijn dure Gibson kapot op het podium. Energiek, rebels, onvoorspelbaar, luid, goed en lollig. Kom dat zien!”

Counter-sound

Counter-sound is een driekoppige Nederlands- en Engelstalige thrashpunk band uit Alkmaar. Hard en snel is hun ding. De muzikanten houden van een goed feestje en vieren dat ook graag in Joeb. Volgens de medewerker is de band “een keiharde losgeslagen stoomtrein die recht op je afkomt waar je niet omheen kan”.

“In hun pad laten ze een ravage van moshpits, geschreeuw, zweet, bier en heel veel lol achter.”

Counter-sound schreef hun muziek zelf en biedt een mix van genres als funk, thrash, punk en metal.

Waardeloos

Waardeloos heeft misschien geen super uitgebreide bio, maar ze doen wat ze beloven. “Punk uit Boskoop, al vet lang!”

Jongerencentrum JOEB is gevestigd aan Visweg 45A te Egmond-Binnen. De entree is gratis. Aanvang 20:00 uur.