EGMOND-BINNEN – In Egmond-Binnen is vrijdag 30 juni een gratis basketbaltraining van start gegaan. Deze basketbaltraining is speciaal bedoeld voor vrouwen in de leeftijd van twintig tot veertig jaar.

Degenen die het leuk lijkt om nieuwe vrouwelijke dorps- of streekgenoten te leren kennen en lekker met elkaar te sporten, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Ervaring en conditie is niet nodig. Dat komt vanzelf! Tijdens de training leren de deelneemsters spelenderwijs de technieken van dit leuke balspel.

Naderhand is er de mogelijkheid om nog even samen wat te drinken en na te praten. De trainingen vinden elke vrijdag plaats van 19.30 tot 20.30 uur in Dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. In de zomervakantie wordt er buiten getraind of in De Thuiskamer.

Deze gratis basketbaltraining voor vrouwen is een eigen initiatief van dorpsbewoners in samenwerking met het Sociaal Team, de buurtsportcoach Bergen en Dorpshuis De Schulp. Neem voor meer informatie contact op met Maruschka Boomsma, tel: 06-23189261.

Geef een reactie