EGMOND AAN ZEE – Nog een paar nachtjes slapen en dan is eindelijk zover. Zaterdagavond 6 oktober zal sporthal de Watertoren in het teken staan van het Benefietconcert, waarbij de opbrengst gaat naar restaurant de Klok en familie Bes.

‘’De kaartverkoop gaat prima,’’ zegt Dieter Broek, een van de organisatoren. ‘’Er zijn nog wel wat kaarten. Of in de voorverkoop of bij de sporthal. Ook is er de mogelijk om nog een Vrienden- of Sponsorpakket te kopen of zelfs een tafel met bediening.’’

Dat het zaterdagavond een volle bak gaat worden is wel duidelijk. Het is een opvallend gegeven dat de organisatie van het Benefietconcert zoveel steun heeft gekregen van de inwoners en ondernemers. ‘’We houden ook een grote verloting en ik denk dat we wel driehonderd prijzen hebben.

Prijzen die we hebben gekregen van ondernemers uit de Egmonden maar ook van daar buiten. Een van de hoofdprijzen is een week vakantie op een park in Zeeland, beschikbaar gesteld door Gastvrij aan Zee en verder fietsen, complete vijf gangen diners enz.

We hebben ook maar liefst dertien vaten bier van sponsors gekregen en dat gaat veel geld opleveren. Het is duidelijk dat iedereen erg begaan zijn met het drama wat hier in Egmond aan Zee heeft afgespeeld.’’

De deuren van sporthal de Watertoren gaan om half zeven open.
Er zijn nog kaarten. Verkrijgbaar bij Dekker en Dekker en in het Sportcafé in sporthal de Watertoren. Tevens kaartverkoop aan de zaal. De kaarten kosten slechts vijf euro.