BERGEN – Het onderdeel Talent on Stage tijdens het evenement Bergen Live! kan nog wel wat opkomend talent gebruiken.

Muzikanten krijgen zaterdag 7 september in het centrum van Bergen de kans zich te bewijzen op meerdere podia tijdens Bergen Live!. De zaterdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur staat volledig in het teken van aanstormend talent.

‘Mis deze kans niet’

“Van Pakkende pophits en kleine intieme liedjes tot pittige riffs en moshpits, alles is mogelijk tijdens Talent on Stage. Bands zoals Eyecloser, REYCK, Krappe Sokken en The Sunrise Paradise bewezen vorig jaar niet onder te doen voor gevestigde namen als Ruben Hoeke, Paulo Mendonca en de Erwin van Ligten Band, die ‘s avonds op het programma stonden. Dus mis deze kans niet om je talent te laten zien aan een groot publiek”, benadrukt de organisatie.

Bands of solo-artiesten spelen een halfuur tot een uur op podia bij de horecagelegenheden Fabels en de Lamoraal en het hoofdpodium op het Plein van Bergen. Dat doen ze onder begeleiding van professionele geluidstechnici en stagemanagers.

Aanmelden

Aanmelden voor Talent on Stage kan tot en met 3 mei. De vraag is een biografie in te sturen, evenals een foto en eventuele muziekfragmenten. Mailen kan naar talentonstage@bergenlive.nl.