EGMOND AAN DEN HOEF – Bibliotheek Kennemerwaard (vestiging Egmond) is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om op woensdagmiddag bezoekers te helpen hun weg te vinden in de bibliotheek.

Deze gastvrouwen / gastheren ontvangen (eens per maand) bezoekers op de woensdag van 13.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze uren zelfstandig boeken lenen en inleveren. Indien nodig helpen de vrijwilligers hen daarbij. Werkzaamheden bestaan vooral uit het ontvangen en begroeten van bezoekers en het helpen bij de zelfservice.

Verdere werkzaamheden zijn materialen opruimen, toezicht houden, bezoekers attenderen op activiteiten en het beantwoorden van huishoudelijke vragen.
Bibliotheek Kennemerwaard is hiervoor op zoek naar zelfstandige en enthousiaste vrijwilligers.

“Van belang is dat u representatief en klantvriendelijk bent. Daarnaast hebt u affiniteit met het helpen van mensen. U bent ongeveer een keer per maand beschikbaar op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur of een deel daarvan.

U bent woonachtig in Egmond of nabije omgeving en bereidt uzelf aan te sluiten bij de normen en waarden van Bibliotheek Kennemerwaard.”

“De Bibliotheek Kennemerwaard biedt u een gratis lidmaatschap, een kerstattentie, een jaarlijkse inspiratiebijeenkomst, deskundigheidsbevordering en een inspirerende werkomgeving.” Ge├»nteresseerden kunnen in een e-mail hun motivatie sturen naar Laura Bras, consulent vrijwilligers: vrijwilliger@bknw.nl.