EGMOND AAN ZEE – Het Sociaal Team Egmond organiseert op dinsdagmiddag 20 november, van 15.00 tot 16.30 uur de bijeenkomst EenSaam in Post aan Zee (Egmond aan Zee). Meer weten over eenzaamheid en/of iemand uit de omgeving een helpende hand bij eenzaamheid bieden, dan van harte welkom. Aanmelden hoeft niet.

Het is onze grootste angst: verlaten worden. Niet gezien of gehoord worden of alleen zijn maakt ons onrustig en ongemakkelijk. Sterker nog, als we ons eenzaam voelen gaat ons lichaam op scherp staan.

Verschillende onderzoeken laten zien dat dat pijnlijke gevoel van eenzaamheid eigenlijk een heel slim signaal is van ons lichaam. Dat signaal geeft namelijk aan, dat er iets moet gebeuren. Dat je in actie moet komen.
Bijeenkomst

Op de bijeenkomst wordt gesproken door Sylvia Groenewegen van het Steunpunt Eenzaamheid van de Stichting Welzijn Bergen in samenwerking met het Sociaal Team Egmond.

Graag komen, maar geen vervoer? Dan halen wij u gratis op met een bestaand of een nieuw vervoersmiddel: de Maxmobiel.

Bel hiervoor 072-5822310, geef naam en adres door en wordt bij de voordeur opgehaald en weer thuisgebracht. En een keer een proefrit maken met de Maxmobiel? Dan kan dat ook tijdens de bijeenkomst.