EGMOND AAN ZEE – Op zondag 14 januari 2018 zal de jaarlijkse halve marathon van Egmond weer voor het nodige spektakel zorgen. In Hotel Zuiderduin, gelegen in Egmond aan Zee op slechts 100 meter van het strand, bent u van harte welkom voor het traditionele en altijd gezellige Blarenbal.

Dit jaarlijks terugkerende muziekevenement is bestemd voor alle deelnemers, supporters en toeschouwers van de halve marathon. Tijdens het Blarenbal kunt u onder het genot van een hapje, een drankje en livemuziek nagenieten van dit spectaculaire hardloopevenement.

Om 15.30 uur gaat de Zuiderduinzaal open en vanaf 16.00 uur zal Bob en de Blue Band voor een swingend live-optreden zorgen. De entree bedraagt slechts € 5,- p.p. en het feest duurt tot 20.15 uur. Legitimatie is verplicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hotel Zuiderduin via tel: 072-750 2000 of e-mail: info@zuiderduin.nl. U kunt tevens terecht op de website van het hotel, www.zuiderduin.nl. Het bezoekadres is Zeeweg 52, Egmond aan Zee.