BERGEN – Voor iedereen die zich het meest op zijn gemak voelt zonder kleren organiseert Kranenburgh woensdag 23 januari een naaktrondleiding door de tentoonstelling ‘BLOOT – het kwetsbare lichaam’. Kom kunst kijken in je blootje! Woensdag 23 januari is er een rondleiding door de tentoonstelling ‘BLOOT – het kwetsbare lichaam’, en dit alles zonder kleding.

‘BLOOT’ nodigt uit tot discussie en gesprekken over het naakte lichaam. Hoe is het kijken naar bloot verbonden met onze kijk op de wereld? Wat merkt men zelf van de nieuwe preutsheid?

Tijdens een rondje ‘BLOOT lopen’ is er ruimte voor verwondering en humor bij de tentoonstelling. Kom meer de te weten over de werken en voer een vrij gesprek over het kwetsbare lichaam.

De inloop is vanaf 18.00 uur. Om 18.50 uur verzorgt directeur Mariëtte Dölle een welkomstwoord, waarna de rondleiding van start gaat. Tussen 20.00 en 20.45 uur kunnen bezoekers de tentoonstelling op eigen gelegenheid bekijken en is de horeca open. Om 21.00 uur sluit het museum zijn deuren.

Deelname kost 20 euro per persoon inclusief museumentree. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via rondleidingen@kranenburgh.nl of via de kranenburgh.nl/te-doen.

Opgelet: de Museumkaart is niet geldig vanwege de exclusieve openstelling (programma vindt plaats buiten reguliere openingstijden). In de horeca van het museum is het dragen van kleding verplicht.
‘BLOOT lopen’ is een samenwerking met Naturisten Federatie Nederland (NFN)