EGMOND AAN ZEE – Boekenliefhebbers opgelet: vanaf 6 april wordt elke eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur een wisselend aanbod van boeken gebracht bij ontmoetingscentrum PostaanZee, Voorstraat 82a te Egmond aan Zee.

Altijd al op zoek geweest naar dat ene boek? Of naar een herinnering uit lang vervlogen tijden? Het kan er zomaar tussen liggen. Ligt het gezochte boek er niet tussen? Vraag er gerust naar bij de vrijwilligers. Er is meer op voorraad dan uitgestald wordt. De vrijwilligers zijn iedereen graag van dienst.

Met de verkoop van de boeken worden de activiteiten van PostaanZee gesteund. Een vrijwillige donatie in het vogelhuisje of via de website wordt zeer op prijs gesteld.
Ontmoetingscentrum PostaanZee is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers en de inkomsten uit activiteiten.

De organisatie wil mensen in beweging brengen, met elkaar verbinden en een plek van zingeving zijn. PostaanZee is een initiatief vanuit verbondenheid met de Egmondse gemeenschap. Ze staat voor compassie in actie en zijn van en voor Egmonders.