SCHOORL – Atletiekvereniging Nova organiseert zoals gebruikelijk op de zondag na het loopspektakel in Egmond – zondag 21 januari – een trimloop en tevens wandeltocht in het mooie bos- en duingebied van Schoorl. Het biedt een mooie gelegenheid om in een wat rustigere ambiance aan de conditie te werken.

Er is zelfs een keuze uit hardlopen of wandelen. Het parkoers gaat voor het grootste gedeelte over wandelpaden vanaf het klimduin in het centrum van Schoorl richting Groet en Hargen.

Hardlopers kunnen kiezen uit 11 km, 5 km en 1,5 km. Deze korte afstand is speciaal uitgezet voor de jeugdige lopers. De wandelaars lopen 11 km. De start is bij het klimduin in het centrum van Schoorl.

De start voor de hardlopers is om 10.30 uur voor de 11 km. De 5 km en 1,5 km starten 5 en 10 minuten later. De wandelaars vertrekken onder begeleiding gezamenlijk om 9.30 uur ook vanaf het klimduin. Inschrijving is mogelijk vanaf 9.15 uur in Grandcafe GNAP onderaan het klimduin nabij de start en finish. Meer informatie is te vinden op www.avnova.nl.