BERGEN AAN ZEE – De tiende editie van het festival Breaking The Waves is na twee jaar afwezigheid weer terug op het strandpaviljoen Uit de Kunst in Bergen aan Zee, vijfhonderd meter noordwaarts vanaf de noordelijkste strandafgang, nabij strandpaal 32. Zaterdag 20 augustus vanaf 14.00 uur gaat daar Breaking The Waves van start.

Sinds die allereerste editie in 2006 heeft het festival vele successen gekend maar ook moeten leren omgaan met duinbranden, stormen, slagregens en andere tegenslagen. Het lijkt allemaal bij een strandfestival te horen.

Ook dit jaar, deze keer vanwege chronisch geldgebrek, moest er behoorlijk geïmproviseerd worden maar op de valreep staat er alsnog een compact, opvallend en kwalitatief hoogwaardig programma in de steigers.

Breaking the Waves wil graag een breed programma aanbod realiseren en een uniek podium zijn voor musici, theatermakers, dansers, choreografen, schrijvers, stand up comedians en beeldend kunstenaars.

Een festival waar mensen elkaar ontmoeten en de kunsten beleeft worden met de voeten in het zand en de wind in de haren. Waar intieme optredens van grote namen plaatsvinden naast jonge sprankelende talenten.

Een festival waar de artiest contact zoekt met het publiek. Bergen aan Zee, strandpaal 32. Entree vijf euro. Zaterdag 20 augustus van 14.00 uur

Geef een reactie