HAARLEM – Vanwege het mooie weer en de verwachte drukte op het water stelt de provincie Noord-Holland de werkzaamheden uit aan de Schoorldammerbrug.

.
Voor de (weekend)werkzaamheden is het namelijk noodzakelijk de brug af te sluiten voor de scheepvaart. Alle werkzaamheden aan de Schoorldammerbrug worden daarom verzet naar een geschikter moment. Dat betekent dat avond- en nachtafsluitingen op 17 en 18 juni niet doorgaan, net als de weekendafsluiting op 19 en 20 juni. De Schoorldammerbrug is beschikbaar voor zowel wegverkeer als scheepvaart.

.
De gebiedsaannemer BAM/Engie/Krinkels heeft op 14 en 15 juni de werkzaamheden aan de rijbaan van de Schoorldammerbrug uitgevoerd. De opstaande kanten zijn schoongemaakt en voorzien van een coating. De werkzaamheden aan het fietspad worden opnieuw gepland. Het fietspad krijgt dan een nieuwe laag (epoxy)asfalt. En ook het fietspad voor de brug pakt de gebiedsaannemer aan.

.
Met vragen of klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.gebiedscontractmiddennoord.nl of op de regionale Facebookpagina@AlkmaarNH.