BERGEN – Tuindorp viert zaterdag 23 september Burendag. Het is de derde keer dat dit feest in deze buurt wordt georganiseerd. Iedereen die er woont of iets met Tuindorp heeft, is welkom.

Het plantsoen van de Tuindorpweg kruising Matthieu Wiegmanweg en Colnotweg is zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur omgetoverd tot een feestplek; er is een vrijmarkt, een tent waar door kunstenaars uit de buurt samen met buurtbewoners aan een kunstwerk wordt gewerkt.

Ook zijn er een podiumwagen met livemuziek van muzikanten uit de buurt, een buurtbingo met mooie prijzen, de nu al befaamde buurtquiz en de buurtbarbecue onder muzikale begeleiding van buurtbewoner en volkszanger Mart Wellerdieck.

Tijdens het buurtfeest zijn de koffie, hapjes bij de koffie en limonade gratis. Kosten voor de barbecue bedragen 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen van zes tot twaalf jaar.

Kinderen jonger dan zes jaar mogen gratis mee-eten. Drankjes dient met zelf mee te nemen. Wie wil aanschuiven bij de barbecue kan dit laten weten door een e-mail te sturen naar buurtfeesttuindorp@gmail.com of te bellen naar 06-50859955.