Een fijn mens, groot sportman en sportverslaggever die kleur gaf aan het leven is niet meer. Onze gewaardeerde medewerker Cees Kager is na een kort ziekbed op 83-jarige leeftijd overleden.

Cees werkte zeker twintig jaar als radio- en tv-verslaggever tijdens de live verslagen van de Halve Marathon van Egmond en de Egmond-Pier-Egmond. Ook verleende hij zijn medewerking voor de zender bij andere sportevenementen zoals Rondje Bergen en De Groet uit Schoorl Run. Cees heeft met zijn enthousiasme en kennis de luisteraars en kijkers op het puntje van hun stoel laten zitten.

Ook deed hij in het radioprogramma Zondagsport 80 regelmatig verslag van viswedstrijden van visclub Bij Nacht en Ontij, waarvan hij lid was. Ook gaf hij uitslagen. Voor al zijn goede werk is hem veel dank verschuldigd.

Naast zijn talent om verslag te doen, was Cees een sportman. Hij kon maar moeilijk stilzitten. Als marathonloper nam hij deel aan de marathons van Schoorl, Amsterdam, Rotterdam, New York en Athene.

Cees was een mensenmens die zich graag aansloot bij verenigingen. Zo was hij verbonden aan de visvereniging en de botenclub in Egmond aan Zee. Cees Kager was voorheen eigenaar van restaurant De Klok in Egmond aan Zee. Ook in zijn horecabedrijf zag hij mogelijkheden om sportief bezig te zijn met anderen. Zo was hij de oprichter van Loopgroep De Klok in Egmond aan Zee. Cees gaf lange tijd op maandagavond in zijn restaurant gelegenheid aan leden van de schietvereniging om hun sport uit te oefenen.

RTV80 condoleert familie, vrienden en ieder ander die Cees heeft gekend. Wij wensen hen heel veel sterkte. Cees Kager blijft in onze herinnering.