SCHOORL- Circus Barani beleeft donderdag 12 augustus zijn première op het evenemententerrein aan de Sportlaan in Schoorl. Met een vernieuwde show voor jong en oud. Voorstellingen met boerderijdieren, clownerie en acrobatiek zijn na anderhalf jaar gemis weer te zien. De nieuwe acts zijn jongleren, luchtacrobatiek en messen werpen.

Het circus had door anderhalf jaar stil staan ruimte om nieuwe acts te bedenken en te verbeteren. Circus Barani is er helemaal klaar voor om van donderdag 12 augustus tot en met zondag 29 augustus shows en voorstellingen te geven aan jong en oud. In Schoorl, op het evenemententerrein aan de Sportlaan zal het Circus zich de komende weken vestigen. Donderdag 12 augustus, 19 augustus en donderdag 26 augustus staan in het teken van familie. Het is dan mogelijk om met een flinke korting een ticket te kopen voor een voorstelling.

Circus Barani begint dit jaar aan zijn tiende jaar. Met een divers programma is voor ieder wat wils. Acts die je mag verwachten zijn luchtacrobatiek, tempo jongleren, clown voorstellingen en dierenshows. Het circus traint zijn dieren op een humane en diervriendelijke manier. Kijk voor meer informatie en tickets op www.barani.nl.

Foto: Facebook Circus BARANI
Foto: stiefpaparazzi
Foto: Circus Barani

ByEvert