SCHOORL- Circus Barani is donderdag 12 augustus neergestreken op het evenemententerrein aan de Sportlaan in Schoorl. Tot en met 29 augustus zijn er voorstellingen te zien. Verwacht acts met dieren, clownerie en acrobatiek.

De laatste keer dat circus Barani de tenten opzette in Schoorl was in 2019. In het verplichte anderhalf jaar pauze heeft circus Barani niet stil gezeten. Zo was er ruimte om nieuwe acts te bedenken en de bestaande voorstellingen te verbeteren. Voorstellingen met boerderijdieren, clownerie en acrobatiek zijn na anderhalf jaar gemis weer te zien. De nieuwe acts zijn jongleren, luchtacrobatiek en messen werpen.

In Schoorl, op het evenemententerrein aan de Sportlaan zal het Circus zich de komende weken vestigen. Donderdag 19 augustus en donderdag 26 augustus staan in het teken van familie. Het is dan mogelijk om met een flinke korting een ticket te kopen voor een voorstelling. Op de facebook pagina van circus Barani staan deze kortingsbonnen.

Circus Barani begint dit jaar aan zijn tiende jaar. Met een divers programma is voor ieder wat wils. Acts die je mag verwachten zijn luchtacrobatiek, tempo jongleren, clown voorstellingen en dierenshows. Het circus traint zijn dieren op een humane en diervriendelijke manier. Kijk voor meer informatie en tickets op www.barani.nl.

foto: circus Barani

ByEvert