EGMOND-BINNEN – Muziekvereniging Eensgezindheid organiseert op zaterdag 3 november Egmond-Binnen Bruist! in dorpshuis de Schulp te Egmond-Binnen. Het zal een spectaculaire avond worden met heel veel muziek; dus een bruisens feest!

Om de avond nog meer kleur te geven heeft het koor New Voice en de band Bob en de Bleu Band tot zich geroepen en samen hebben ze er een heel mooi programma van weten te maken.

Wat inhoud dat er de gehele avond gedanst kan worden in de grote zaal, waar er tevens diverse bars zijn gesitueerd zodat u niets van de avond hoeft te missen. Het geheel zal door professioneel geluid-, en licht techniek worden gecompleteerd.

Een kleine indruk van de avond; Cheerleader van Omi, Guus Meeuwis, Tina Turner, Blof, Abba, Racoon.Ook zullen er diverse zitplaatsen worden gecreëerd zodat iedereen uit Egmond en omstreken van de avond kan genieten.

Na afloop van bovenstaand programma zal er een afterparty van start gaan zodat er tot in de late uurtjes kan worden gefeest. Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en worden verkocht bij Dorpshuis de Schulp, Apeldoorn Elektrotechniek en Bakker de Haan allen in Egmond-Binnen.

Ook kunt u de kaarten bestellen bij leden van onze vereniging.
Wilt u uw (bedrijfs)naam verbinden aan dit muziekspektakel?! Wij zoeken nog sponsoren! Aanmelden via info@eensgezindheidegmond.nl.