EGMOND AAN ZEE – Het vierde Zomeravondconcert van dit seizoen in de Oud-Katholieke Ste. Agneskerk wordt maandagavond 25 juli verzorgd door de in Scheveningen geboren organist, dirigent en componist Sander van Marion.

Na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag verwierf hij reeds grote faam door zijn karakteristieke orgelspel en improvisatietalent en vestigde zijn naam in binnen- en buitenland.

Deze concertavond brengt hij onder de titel ‘Een Reis om de Wereld in 60 jaar’ ons over de grenzen van diverse landen en culturen tot in de Verenigde Staten aan toe.

Vele hoogtepunten uit zijn carrière en prachtige herinneringen delen we met hem in bijzondere plaatsen en via unieke orgels, getuige ook de composities van eigen hand.

Ook barok en de romantiek komen op deze avond aan hun trekken. Laat u verrassen van Antonio Soler, via Mozart en Verdi tot aan Léon Boëllmann.

Maandagavond Oud-Katholieke Ste. Agneskerk 20.30 uur, de grote kerk aan de Voorstraat 112, de toegang is vrij.

Wel wordt een vrije gift aanbevolen om de voortzetting van de Egmondse concertenserie te waarborgen. Zie ook www. egmond.okkn.nl

Geef een reactie