BERGEN- De vondst van het lichaam van de vermiste Bergense Gerda Mooij laat ook het gemeentebestuur van Bergen niet onberoerd. Wethouder Klaas Valkering heeft, als dienstdoende locoburgemeester contact gehad met de familie om hen namens het gemeentebestuur te condoleren met dit grote verlies.

“Onze gedachten gaan uit naar de familie van Gerda en al haar dierbaren. Dit is helaas niet het resultaat van de zoektocht waar iedereen op hoopte. Tegelijkertijd brengt de duidelijkheid die er nu is op termijn mogelijk rust voor de familie”, aldus wethouder Klaas Valkering die momenteel burgemeester Rehwinkel vervangt.

Burgemeester Peter Rehwinkel heeft vanaf zijn vakantieadres de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd. Hij had afgelopen week enkele keren telefonisch contact met de echtgenoot, de heer Peijs. Burgemeester Rehwinkel; “De hele gemeente leeft mee met de familie, net als de hele gemeente ook dagenlang heeft uitgekeken naar mevrouw Mooij. Ik wil iedereen, van vrijwilliger tot veteraan en natuurlijk de professionals van de politie die hebben geholpen bij de zoektocht nogmaals bedanken”.

ByEvert