REGIO – Ervaar ook wat de natuur te bieden heeft door samen met anderen eenvoudige onderhoudswerkzaamheden verricht. Op verschillende zaterdagen organiseert PWN onderhoudsdagen in het duingebied.

In september is dat op 9 en 16 september, of kijk bij duinwerkdagen op: www.pwn.nl/eropuit of op www.pwn.nl/vrijwilliger.

Ieders hulp is welkom. Men kan dan kennis maken met verschillende onderhoudswerkzaamheden, leren over de natuur, soms op plaatsen komen waar ‘normale’ bezoekers niet mogen komen en andere natuurliefhebbers ontmoeten.

Het onderhoudsteam zorgt voor voldoende gereedschap, werkhandschoenen en deskundige begeleiding. Iedereen kan meehelpen! Kinderen vanaf acht jaar zijn van harte welkom om een handje mee te helpen onder begeleiding van een volwassene.

Neem dus de (klein) kinderen eens een dagje mee om te werken in de natuur.

Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook heel leuk. De duinwerkdagen beginnen om 10.00 uur en duren tot 15.30 uur. Zorg voor warme kleding, stevig schoeisel en een eigen lunchpakket, het PWN zorgt voor koffie, thee, limonade en soep.