EGMOND AAN DEN HOEF – Museumhoeve Overslot aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef presenteert zondag 4 september een sprankelend theaterconcert van De Andersons.

De Andersons maken deel uit van een kleinkunstgezelschap met Zweedse en Nederlandse roots, anders dan anderen. Ze hebben de afgelopen jaren bijna alle theaters in Nederland bestormd met theaterconcerten en muziektheatervoorstellingen. Dit hebben ze onder andere gedaan in samenwerking met schrijver/presentator Arjen Lubach en zanger/trompettist Jeroen Zijlstra.

Afgelopen maart presenteerden ze in De Kleine Komedie te Amsterdam hun tweede cd ‘Stockholm sneeuwt’.

Vanaf september staat er iets heel speciaals op het programma: een tournee langs bijzondere en intieme locaties. De Andersons trakteren het publiek op ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert mét een bijzondere gast uit de regio.

In ‘Hier dooft niets’ grijpen De Andersons het leven bij de lurven en laven ze zich samen met het publiek aan Nederlandstalige liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. Ofwel: een liefdevolle oproep tot verwondering.

Museumhoeve Overslot heeft de primeur voor dit sprankelende theaterconcert op zondag 4 september. Zaal open vanaf 14.00 uur, aanvang muziek 16.00 uur. Vrij entree, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikant wordt zeer op prijs gesteld!…….Kom op tijd want vol is vol!

Vrienden van Museumhoeve Overslot kunnen vooraf een zitplaats reserveren! Vriend worden van Museumhoeve Overslot is mogelijk door door minimaal 10 € per persoon te doneren op bankrekeningnummer: NL67RABO0377834025 t.n.v. Stichting Hafre Productions, Vennewatersweg 19, 1935 AR Egmond-Binnen o.v.v. het emailadres.

Geef een reactie