EGMOND AAN ZEE

Bibliotheek Kennemerwaard wil zoveel mogelijk inwoners uit Egmond Aan Zee, Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef betrekken bij activiteiten die de bibliotheek organiseert.
Daarom willen we graag weten waar u in geïnteresseerd bent, waarover u meer wilt weten of wat u zou willen leren?
Dat zijn vragen die wij graag persoonlijk aan u willen stellen.

Wij stellen het enorm op prijs als u, samen met andere inwoners van de Egmonden met ons hierover in gesprek gaat.

We zijn op zoek naar mensen die 65 jaar of ouder zijn en geen lid of bezoeker van de bibliotheek zijn. Ons doel is om met uw hulp tot een beter en aantrekkelijker aanbod van activiteiten te komen. Gaat u met ons in gesprek?

We nodigen u uit om mee te praten
De gesprekken vinden plaats op maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2019.

Op maandag 28 oktober zit een medewerker van de bibliotheek van 10.00 tot 12.00 uur klaar om met u in gesprek te gaan in Egmond aan den Hoef in het Huys Egmont (Slotweg 46).

Op maandagmiddag 28 oktober is de medewerker van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig in Egmond Binnen in de Schulp (Visweg 45).

En zij staat u op dinsdag 29 oktober van 10.00 tot 12.00 uur graag te woord in Egmond aan Zee in de bibliotheek (Prins Hendrik Stichting).

Laat uw wensen horen en kom langs om ons te helpen het activiteitenaanbod in Egmond beter aan te laten sluiten bij uw wensen.

We kunnen dat niet doen zonder u!
Een kopje thee of koffie staat voor u klaar.

Aanmelden en bedankje
Als u zich aanmeldt voor een van de gesprekken mag u gratis deelnemen aan een activiteit naar keuze die Bibliotheek Kennemerwaard organiseert.

U kunt zich telefonisch of per email aanmelden. Dat kan bij Lia Eekhout op telefoonnummer 06 -12050752 of via een email naar l.eekhout@bknw.nl.
Bij aanmelding vragen we u om uw naam, uw telefoonnummer, uw email en woonplaats door te geven.

We hopen u op 28 of 29 oktober te ontmoeten!