In deze donderdag date spreken we als eerste Kasia Vermaire, de eerste vrouwelijke Nederlandse theesommelier die veel weet over de gezonde groene, witte en zwarte theesoorten.

Om 18.30 uur hoor je een overzicht van het laatste gezondheidsnieuws, gevolgd door een gesprek met beautyjournalist Inge de Munnik. We vragen aan haar wat de ervaringen zijn met het beautydieet waarover ze een boek heeft geschreven. Ook nemen we de principes van dat ‘dieet’ onder de loep.

Na de opener van het tweede uur is Juglen Zwaan in de uitzending om een vraag van luisteraar te beantwoorden. Deze vraag gaat in op superfoods.

Rond 19.30 uur komt natuurarts Trudy Vlot aan bod. Zij gaat vertellen dat gedragsproblemen en ADHD via de voeding te beïnvloeden zijn. Het optimaal maken van voeding kan kinderen en volwassenen met deze ontwikkelingsstoornissen helpen. Trudy legt uit hoe dit te bewerkstelligen is.

In het laatste deel van de uitzending maken we kennis met Martina Capousek. Zij licht de traditionele Chinese geneeswijze toe.

Geef een reactie