BERGEN – Liefhebbers van theater, muziek en kleinkunst kunnen hun hart ophalen tijdens het eerste Theaterweekend dat Stichting blooming houdt op zondag 15 en maandag 16 mei op de Zandhoeve in Bergen.

Het programma loopt op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur en is zeer divers. De toegang is gratis. Het blooming hotel aan de Duinweg in Bergen is voor twee dagen het decor van bijzondere theatervoorstellingen, intieme concerten, diverse creatieve workshops en straatvoorstellingen.

Onder de noemer ‘De loop der dingen’ zijn diverse theatergezelschappen en artiesten uit het hele land uitgenodigd door Stichting blooming om naar Bergen te komen en hun kunsten te vertonen of hun muziek ten gehore te brengen.

Bezoekers, jong en oud, kunnen op elk moment van de dag binnenlopen en vrij genieten van hun voorstellingen. De optredens lopen de hele dag door en zijn meermalen te zien.

Voor een volledig overzicht van het programma, zie: www.weareblooming.com

Het publiek kan toekijken en -horen, maar ook zelf creatief aan de slag gaan. Er zijn gedurende de dag diverse workshops te volgen. Het is de eerste keer dat Stichting blooming het Theaterweekend organiseert.

Geef een reactie