EGMOND AAN ZEE – In navolging van de succesvolle actie van vorig jaar is Vereniging Dorpsbelangen Egmond ‘Parel’ aan Zee op zoek naar Dorpsjutters om het dorp schoon te maken. In samenwerking met ‘Gejut’ vindt de jutterstocht plaats.

Mensen die willen helpen met het opruimen van zwerfafval, verzamelen zich om 12.30 uur bij ‘Terug naar de Kust’ aan de Voorstraat 82 in Egmond aan Zee.

Allereerst is er een uitleg en een quiz; de beste dorpsjutter krijgt een prijs. Daarna start de wandeling door het dorp en een stukje langs strand. Rond 15.30 uur eindigt de jutterstocht bij restaurant Natuurlijk. “Hier kunnen we ons weer heerlijk kunnen opwarmen aan een door de ‘Parel’ aangeboden kom soep”, laat de ‘Parel’ weten.

Aanmelden

Wil je meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op, het liefst voor 13 maart, luidt de oproep van ”De Parel’.

Meer informatie en aanmelden kan via www.deparelaanzee.nl/actie/word-dorpsjutter of scan direct de QR code en vul het aanmeldingsformulier in op de website. Bellen voor informatie en aanmelden kan ook. Het telefoonnummer is 06-1012 7276.

Lid worden voorjaarsactie

Het is mogelijk om lid te worden van de ‘Parel’. Leden ontvangen het boekje ’30 Portretten’ (uitsluitend voor inwoners van Egmond aan Zee) en twee keer per jaar de digitale nieuwsbrief. Vanaf €5 per jaar is de ‘Parel’ te steunen. Online inschrijven kan via de website van de dorpsvereniging.