BERGEN- De vrienden van Bello zijn een inzamelingsactie begonnen voor de snackbar in Bergen. De crowdfundactie is opgezet op het platform GoFundMe, via ‘Help Bello uit de brand’ kunnen er donaties worden gedaan. ‘De vrienden van Bello’ zijn vooral oud collega’s en vrienden van de eigenaren Michiel en Mascha Admiraal. Het gaat goed met de inzamelingsactie want binnen de eerste 24 uur is al zo’n 9000 euro opgehaald.

De familie Admiraal en zijn personeel hebben in ruim 17 jaar snackbar Bello gemaakt tot een begrip in Bergen. In april heropende de snackbar feestelijk zijn deuren na een renovatie. De eigenaren Michiel en Mascha laten via het het platform GoFundMe weten dat ze snackbar Bello zo snel mogelijk weer willen opbouwen met de donaties. De link van de crowdfundactie wordt dan ook via de facebook account gedeeld met bezoekers. Doneren kan nog altijd via de link www.gofundme.com/f/help-bello-uit-de-brqnd.

Op woensdag 21 juli om 04:00 uur brak er brand uit aan het Plein in Bergen. Door de brand zijn snackbar Bello en eethuis No Span verloren verloren gegaan. Door beide panden te slopen wist de brandweer te voorkomen dat de brand oversloeg. Waardoor het voor andere panden bij water en rookschade bleef. Over de oorzaak van de brand op 21 juli loopt nog een onderzoek.

foto: nhnieuws

ByEvert