EGMOND AAN DEN HOEF – De Willem van de Graaf band speelt zondag 20 maart ‘Shadows on the wall’ in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef. De band presenteert rondom The Shadows een muzikaal, interessant en verrassend  programma. The Shadows is  één van de meest beroemde en invloedrijke bands uit de sixties.

Aan bod komen een aantal stilistische thema’s zoals: door wie zijn ze beïnvloed, hun tijdgenoten, wat was  hun invloed op anderen en de relatie met Cliff Richard. De thema’s worden begeleid door het spelen van relevante , daarbij passende nummers.  Zo ontstaat een afwisselend en kleurrijk programma, steeds ingeleid door boeiende anekdotes.  Natuurlijk  ontbreken de Fender gitaren niet voor een mooie originele sound. In de zomer van 2019 was de WVDG band al eerder te gast in hoeve Overslot met lovende reacties. 

Het concert begint om 16.00 uur en de zaal is open vanaf 15.00 uur. De toegang is vrij, maar het is mogelijk om voor 10 euro vooraf een zitplaats te reserveren op museumhoeveoverslot@gmail.com. Hoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.

Bron afbeelding: Hoeve Overslot