EGMOND-BINNEN – Die Band gaat maandag 1 april optreden in restaurant Soigné in Egmond-Binnen.

Het repertoire bestaat deze keer uit zes tot zeven rondjes Noord-Oost-Zuid-West London’s 60’s Best. Hierbij gaan de muzikanten van The Kinks (Noord-London/Muswell Hill) via The Small Faces (Oost-London) enThe Rolling Stones (Zuid-London) naar The Beatles (West-London vanaf 1966) en vice versa. Te horen zijn onder andere Dandy, Itchycoo Park, Ruby Tuesday en With a little help from my friends.

GP praat één en ander als een storyteller aan elkaar en vertelt anekdotes over deze vier 60’s bands en hun bandleden. Dat natuurlijk gelardeerd met zijn eigen herinneringen en belevingen uit die tijd. Het publiek kan meezingen met songs als Lola, Sha la la la lee, Out of time en The yellow submarine. En wie weet wordt er op het eind een dansje gewaagd op When I saw her standing there en It’s al over now.

Zingende muziekvriendinnen en gastdrummer

De Band startte in 1996 als begeleidingsband van Dat Koor uit Heiloo. Af en toe spelen de twee bands nog met elkaar. De vier muziekvrienden Gert-Paul (GP) van der Horst, Tom Min, Jan Mooij en Sander Endel doen dat echter niet meer met een heel koor. Er doen nu steeds een wisselend stel nieuwe zingende muziekvriendinnen mee.

Op 1 april in muziekcafé Soigné zijn dat Silja Kops, Jolanda Kruse en Mirka van Beest. Daarnaast doet in ieder geval één gastmuzikant mee. Drummer Randy van der Gulik zit in de eerste set bij meerdere songs op de drumkruk .

Reserveren

Dit muzikale genoegen bij Soigné duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Er is een pauze rond 17.00 uur. De entree is gratis, maar in de pauze gaat de hoed rond voor een vrijwillige bijdrage. Gezien de beperkte ruimte is het reserveren van een gegarandeerde zitplaats aan te raden. Aanmelden kan via het e-mailadres hafre@planet.nl.