SCHOORL – “Het wordt eindelijk weer feest in Schoorl tijdens Koningsdag dit jaar”, laten enkele Schoorlaars weten. Zij zijn vastbesloten om het feest weer nieuw leven in te blazen na een teleurstellende Koningsdag vorig jaar in Schoorl.

Een vrijmarkt vindt plaats vanaf 08:00 uur op de Heerenweg in het centrum. Liefhebbers kunnen hun kleedje neerleggen en hun koopwaar uitstallen tussen 8:00 en 09:00 uur. Hier staat een spingkussen voor de kleintjes en misschien zijn er nog andere activiteiten: hierover denkt de organisatie nog na.

Muziek van Schoorlse talenten

Live muziek is te horen vanaf 13:00 uur op de Paardenmarkt naast de Rustende Jager. Keep on Rocking gaat optreden op een podium. De muzikanten wisselen hun optreden af met ‘Schoorlse talenten’.

“Iedereen die zijn of haar muzikale talent wil laten horen aan het grote publiek krijgt op deze locatie die mogelijkheid. Als je een bandje hebt, een muziekinstrument bespeelt of goed kunt zingen, meld je dan aan om op te treden. Dat kan op emailadres infoduindorpschoorl@gmail.com”, laat mede-organisator Rob Burgering weten. “Zet in de e-mail wat je wilt laten horen en welk instrument eventueel. Geef ook je telefoonnummer op zodat wij je kunnen bellen.”

“Uiteraard wordt er ook gedacht aan een hapje en een drankje. Het wordt dus heel gezellig met activiteiten en levende muziek in het centrum.”

Foto van Keep on Rocking (aangeleverde foto).