BERGEN NH – Formateur Theo van Eijk presenteert donderdag 23 juni tijdens de raadsvergadering in dorpscentrum De Blinkerd in Schoorl zijn bevindingen. Het formatieproces bevindt zich nu in de laatste fase.

De nieuw gevormde gemeenteraad besloot onlangs al om geen coalitie en oppositie te willen vormen. Doel is samen te werken dankzij een raadsbreed akkoord. Straks is géén sprake van een dichtgetimmerd akkoord van de coalitiepartijen, dit om ook afspraken te kunnen maken met de oppositiepartijen. De partijen stemmen straks op inhoud, waardoor bij ieder besluit ook andere samenwerkingen mogelijk zijn. De gemeenteraadsvergadering op donderdag 23 juni begint om 19.00 uur en is onder andere te volgen via RTV80 TV.

RTV80 TV is te zien op Ziggo kanaal 44 en KPN kanaal 1493. Op internet: www.rtv80.nl/tv. Streeknieuws, Live TV kijken, radio luisteren, uitzending gemist? Download hier onze RTV80-app voor op jouw smartphone:Android: https://bit.ly/3s3dgqJiOS (Apple): https://apps.apple.com/nl/app/id1521429423

Theo van Eijk (aangeleverde foto)