EGMOND AAN DEN HOEF – Galerie De Kapberg bestaat nu vijftig jaar. De galerie wil dat met u graag vieren en heeft een jaarprogramma klaar staan.

Helaas! U mag de tentoonstelling weer door het raam bekijken. De coronaregels laten het niet toe samen in de galerie rondte lopen.

De vrienden van de Kapberg en de vrijwilligers, die steeds de tentoonstellingen maken en u binnen verwelkomen, kunnen ook goed schilderen, keramiek maken en tekenen. Zij waren voor een tentoonstelling uitgenodigd. De voorkamer is nu als kleine tentoonstellingsruimte ingericht en daar is van een kleine groep van deze mensen mooi werk te zien. U kunt dat vanuit de voortuin zien, goed uitgelicht. Als het donker wordt brandt binnen ook het licht.

Wat is er te zien?

Cees Broersen laat ons zijn schilderijen zien. Verder ziet u beelden van Theo Ponsioen en Hilde Belleman. Hilde maakte van brons een beeld van een surfer. Ze schildert ook en u ziet hier twee schilderijen. Regula Müller maakte een ‘ate’ met kralen en een ‘sakura’, lentebloesem in Japan. Dat hangt voor het raam. Cyril Wulms is vertegenwoordigd met een mooi schilderij van een landschap. Nico Lute toont u een aquarel, ook de natuur, en een ets met aquatint van een straatje in Amsterdam.

Deze kleine tentoonstelling aan de Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef is te zien tot en met 12 februari.