SCHOORL – De Buurtsportcoaches van Holland Sport organiseren tijdens de meivakantie in de gemeente Bergen een Dreumesochtend en Sportspektakel. Deze vindt plaats in de sporthal van De Blinkerd in Schoorl.

Op maandag 6 mei kunnen de allerkleinsten zich uitleven in De Blinkerd tijdens de dreumesochtend. In de middag staat de sporthal klaar voor basisschoolkinderen; zij kunnen deelnemen aan het Sportspektakel.

Dreumesochtend (1 t/m 4 jaar) 0 jarigen zijn gratis

Ouders en grootouders kunnen samen met hun (klein)kind anderhalf uur klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken. Elk kind mag zijn of haar loopfiets meenemen want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Ook is er een hoek waar de allerkleinsten kunnen rondkruipen en spelen. De Dreumesochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

Sportspektakels (4 tot en met 12 jaar)

Tijdens het Sportspektakel wordt de sporthal omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Kinderen uit de gemeente Bergen kunnen zich uitleven op luchtkussens, een stormbaan én er zijn veel leuke spelmaterialen aanwezig om te gebruiken. Kinderen kunnen zich bij binnenkomst aanmelden voor een clinic. Zij kunnen kiezen uit sportclinics, zoals dans, schaken en gymnastiek. Het Sportspektakel duurt van 12.30 tot 15.00 uur.

Meer informatie

Aanmelden voor de Dreumesochtend en het Sportspektakel kan online. De entree bedraagt 2,50 euro per kind. Dit is inclusief deelname aan de clinics (vanaf 6 jaar). Voor BSO’s en groepen gelden aangepaste tarieven, hierover kan contact opgenomen worden met Elles Kraakman via e-mailadres e.kraakman@hollandsportbv.nl