SCHOORL – Staatsbosbeheer nodigt u uit deel te nemen aan de Duindialoog bosbeheer. Tijdens een korte fietstocht wordt op verschillende plekken in het gebied gestopt om het bos nader te bekijken en in te gaan op de verschillende afwegingen die de boswachter maakt in het beheer. Deelnemers krijgen volop de ruimte om vragen en aandachtspunten met de boswachter te delen.

De Duindialoog bosbeheer wordt drie keer georganiseerd: vrijdag 2 maart van 13:00 tot 16:00 uur en zaterdag 3 maart van 9:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:30 uur.

Aanleiding voor deze Duindialogen zijn onder andere de werkzaamheden die eind dit jaar in de bossen in het middengebied van de Schoorlse Duinen gaan plaatsvinden.

De dialogen starten bij de De Beerenkuil, Schoorlse zeeweg 2 in Schoorl. Denk aan gepaste kleding en een eigen fiets. Deelname is gratis. Opgeven is noodzakelijk en kan via www.staatsbosbeheer.nl/duindialoogschoorl. Per Duindialoog kunnen twintig deelnemers mee. Is er veel meer belangstelling, dan organiseert Staatsbosbeheer mogelijk extra Duindialogen.