EGMOND AAN ZEE – Ontmoetingscentrum PostaanZee houdt woensdag 28 september een e-bike informatiemiddag. Bezoekers maken in vogelvlucht kennis met de wereld van de e-bike. Zij kunnen vragen stellen, een stukje proberen en eventuele onbekendheid overwinnen. De middag start om 14.00 uur en iedereen is van harte welkom.

Sandy en Carl Dekker van Bike Shop Egmond verzorgen de middag. Zij nemen verschillende soorten elektrische fietsen en een hoop kennis mee. Sandy: “Wij vertellen het verhaal over de e-bike.

Hebben mensen vragen of willen zij iets specifieks weten dan is er ruimte voor vragen! Ook als iemand al een e-bike heeft en iets wil weten, neem de fiets dan mee”. De middag zal ook gaan over verschillende motoren, de accu en de actieradius.

Carl vult aan: “Het is belangrijk om te weten hoe je omgaat met de snelheid van de e-bike. Hoe anticipeer je op het verkeer en hoe neem je de bochten?

We gaan ook een stukje rijden met de mensen die dit graag willen. Onze drijfveer is iedereen zoveel mogelijk op de fiets en zo mobiel mogelijk te houden”.

PostaanZee is aan de Voorstraat 82a in Egmond aan Zee. Een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee wordt op prijs gesteld.

Sandy en Carl Dekker met driewieler e-bike.

Geef een reactie