BERGEN NH – Duindorp Schoorl heeft een eigen magazine!

Het nieuwe bestuur van Duindorp Schoorl heeft een sterke start gemaakt. De ondernemers hebben hun vertrouwen uitgesproken in het bestuur en er is sprake van ‘een goede onderlinge energie’. In de afgelopen tijd is er door ondernemers en inwoners gewerkt aan een magazine over Duindorp Schoorl. Nu alles langzaamaan weer open gaat, willen zij met het magazine laten zien waar ze voor staan en wat er in het gebied te doen is.
Niet alleen aan de bezoekers, maar voornamelijk aan de bewoners!

.
Het eerste magazine werd donderdag 17 juni symbolisch overhandigd aan Ela Hulshoff. Pelle Nijdam, voorzitter van het bestuur van stichting Duindorp Schoorl, reikte het exemplaar uit. Wethouder Erik Bekkering is blij met deze tastbare vorm van verbinding tussen de drie dorpen die samen Duindorp Schoorl vormen: “Het is fijn om te zien dat het bestuur zo snel, en met zo’n inspirerend magazine, naar voren komt. Ze zorgen hiermee voor verdere verbinding tussen de ondernemers en inwoners van Duindorp Schoorl.” Het bestuur van Duindorp Schoorl verbetert de samenwerking tussen inwoners, ondernemers en de gemeente door het opzetten van gezamenlijke acties en evenementen, waar dit magazine een onderdeel van is.

Als bezoeker word je door het magazine verleid om een bezoek te brengen aan het centrum en te proeven aan de sfeer.

.
Het magazine is in samenwerking met de gemeente tot stand gekomen en is te vinden bij winkels en horeca in het gebied van Duindorp Schoorl. Ook de nieuwe website over het gebied, www.duindorpschoorl.nl, is vorige maand opgeleverd.

Magazine Duindorp Schoorl