BERGEN – Stichting Welzijn Bergen houdt donderdagavond 8 september op het Binnenhof 9-11 in Bergen van 19.30 tot 21.30 uur een mantelzorgsalon voor mantelzorgers van de Gemeente Bergen. Mantelzorgers uit Egmond, Bergen en Schoorl zijn van harte welkom en de entree is gratis.

Marleen van der Vliet, mantelzorgcoördinator en cliëntondersteuner bij de Stichting Welzijn Bergen zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie houden over eenzaamheid onder mantelzorgers.

Veel mantelzorgers lopen hier tegen aan en het is belangrijk te weten hoe men hiermee om kan gaan en ook ervaringen van andere mantelzorgers te vernemen.

Na haar presentatie is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom en men kan andere belangstellenden meenemen.

Wie geen vervoer heeft of de mantelzorgbehoevende niet alleen kan laten kan contact opnemen met Carla Klok, tel. 072-5095267 op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur of stuur een mailtje naar C.Klok@welzijnbergen.nl dan wordt naar een oplossing gezocht.

Geef een reactie