EGMOND – Le Champion zoekt kinderen van 4 tot en met 13 jaar die zondag 9 januari willen deelnemen aan de Mini Marathon, hét hardloopevenement voor kinderen tijdens NN Egmond Halve Marathon.  

Op twee locaties op het uitdagende parcours van deze winterklassieker kunnen de jongste hardlopers in actie komen: in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Het is de ultieme hardloopbeleving voor kinderen, waarbij zij hun hardlooptalent en doorzettingsvermogen kunnen laten zien. Voor kinderen is het een laagdrempelige manier om samen met klasgenoten, vriendjes of vriendinnetje te proeven aan een echte hardloopwedstrijd. Zo is hier hardlopen voor het hele gezin mogelijk.

Op beide locatie vinden drie verschillende starts plaats, in de categorieën 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar. In Egmond aan Zee klinkt het eerste startschot om 9.50 uur op het Burgemeester Eymaplein. Een spannend parcours van 1 kilometer. Bij de officiële finish van de kwart marathon op de Zeeweg krijgen ze hun medaille omgehangen. Voordat de eerste snelle mannen en vrouwen van de NN Egmond Halve Marathon Camping Bakkum passeren, vertrekken de kinderen voor hun race. Om 11.00 uur rennen de eerste hardlopertjes over het parcours van 1 kilometer. Ook zij ontvangen een welverdiende medaille bij de finish.

Inschrijven voor de Egmond Mini Marathon 2022
Lijkt het jouw kind leuk om mee te lopen? Schrijf dan online in via www.nnegmondhalvemarathon.nl en ontvang het startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving van slechts € 3,50 is inclusief een unieke medaille en een flesje water bij de finish. Inschrijven voor de Egmond Mini Marathon is t/m 27 december mogelijk via www.nnegmondhalvemarathon.nl.

Inschrijven voor Kwart Marathon of Halve Marathon
Ouders kunnen zich nog inschrijven voor de kwart of halve marathon op zondag 9 januari. Deze legendarische halve marathon staat bekend om zijn uitdagende en wisselende omstandigheden. Daag het hele gezin uit en ga de strijd met de elementen aan.

Bron foto: Le Champion