EGMOND AAN DEN HOEF – De Energiecoaches Lida Eydenberg en Vincent Dekker zijn woensdag 10 januari te gast in ‘Aan tafel met’. Dit is een bijeenkomst in dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. waarin mensen uit Egmond hun verhaal delen met anderen. De twee geven hun ideeën over energie besparen in huis.

Eydenberg en Dekker leggen uit hoe eenvoudige maatregelen soms al veel effect kunnen hebben. En dat energie besparen vaak hand-in-hand gaat met meer comfort in huis. Maar ook ambitieuzere ideeën, zoals zonnepanelen op het dak of de gasketel vervangen door een warmtepomp, komen aan bod.

Energiecoaches

Lida en Vincent zijn vrijwilligers maar volgden, samen met nog zes energiecoaches, een gedegen opleiding om de bewoners van een huis op weg te helpen naar een groene toekomst. Vincent schrijft voor het Dagblad Trouw al twaalf jaar een weblog over duurzame energie. De energiecoaches zijn ook bereid om bij je thuis te komen kijken en adviezen te geven.

Aan tafel met… vindt plaats op woensdag 10 januari van 10.30 tot 12.00 uur in Dorpshuis De Schulp. HEt adres is Visweg 45 in Egmond-Binnen. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Aan tafel met…

Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt.


De tafel in Dorpshuis De Schulp biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Geïnteresseerden die ‘Aan tafel met…’ willen verzorgen kunnen zich hiervoor aanmelden bij de medewerker van de bibliotheek.